Folije

 

FOLIJE ZA BAZENE DLW DELIFOL

DLW delifol za sanaciju i novogradnju javnih i privatnih bazena

 

DLW delifol je moguće položiti na svaku nosivu podlogu: pločice, beton, metal, plastiku..

.

DLW delifol pruža velike mogućnosti vašem stvaralaštvu: 7 standardnih boja, 4 posebne boje i 4 zanimljiva dekora omogućit će ostvarenje Vaših snova o izgledu bazena. Možete napraviti odabir i kombinaciju po volji. Moguće je dodavanje individualnih dodataka: imena, slike vlastitih ili gradskih grbova, ili drugih dekorativnih ornamenata.

 

DLW delifol omogućava polaganje folije i u bazenima nestandardnih oblika.

 

DLW delifol Vam garantira sigurnost Vašeg bazena jer je PVC folija napravljena od postojanog materijala s tkaničnim unutarnjim armiranim ojačanjem koje folijaiznimno dobro podnosi trganje.

 

DLW delifol je, kemijski dokazano, antimikroban, a ispitivanja su izvršena u skladu s fizikalnim i kemijskim standardima njemačkog ministarstva.

 

DLW delifol s pomoću piramidalne strukture i protukliznog materijala optimalizira sigurnost na stubištima, nogostupima i dječjim bazenima. Tip NGP odgovara zahtjevima DIN 51097 za područje uporabe A, B i C.

 

DLW delifol sa 40 godina iskustva, oblaganja 150.000 javnih i privatnih bazena te dostupne cijene učinit će da lako zaboravite na zamornu gradnju.

 

DLW delifol polažu školovani stručnjaci čime se od samog početka postiže najveća kvaliteta. DLW deliclean i DLW delicalc predstavljaju završno čišćenje da se pri tom ne bi oštetila folija.

folije-boje

Copyright 2008. Sva prava pridržana - Alveolus d.o.o.

& Valeria Medić & BearBee

Valid CSS Valid XHTML